Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje


YRITYSTALO
Ilmoittaudu mukaan - Kokkola Material Week 28.10.-3.11.2017 Kokkola Material Week on vuosittainen tapahtuma, jossa esitellään kemianteollisuuden, biotalouden ja mineraalitalouden viimeisimpiä tutkimus- ja kehitysnäkymiä. Tapahtuma on alueen tutkimus-, koulutus- ja kehitysorganisaatioiden yhteistyön tulos, joka toteutetaan jo viidettä kertaa. Tämän vuoden erikoisantina on samaan aikaan järjestettävä kansainvälinen akkukonferenssi, 3rd Nordic Battery Conference, jonka pääjärjestäjinä toimivat Oulun yliopisto ja Kokkolan yliopistokeskus Chydenius.

-Akkukonferenssi tarjoaa korkeatasoisen katsauksen alan viimeisimmistä tuloksista materiaalikehityksestä, akkukennotekonologiasta sekä erilaisista sovelluksista, kertoo professori Ulla Lassi Oulun yliopistolta. -Akkukonferenssissa alan johtavat tutkijat ja teollisuuden edustajat saavat mahdollisuuden keskustella ja jakaa ideoita energian varastoimiseen liittyvistä uusimmista tutkimustuloksista sekä teknologisista ratkaisuista, Lassi jatkaa.

Kokkola Material Weekin ohjelmassa akkukonferenssin lisäksi ovat esillä myös muut Biolaakson vahvat teemat: biotalous ja kiertotalous. Biomaakunta-, BioKokkola- sekä ReKokkola -seminaarit keskittyvät biotalouteen ja kiertotalouteen liittyviin viimeisimpiin tutkimuksiin ja elinkeinoelämän sovelluksiin. Biomaakuntaseminaarissa jalkaudutaan Kälviälle, kaikki muut seminaarit järjestetään Kokkolassa kaupungintalolla. – Ohjelmaa rakennetaan parhaillaan ja lisää puhujia varmistuu koko ajan, Biolaakso-koordinaattori Tiina Ylä-Kero kertoo ja paljastaa: - Maanantain avajais-seminaarin pääpuhujaksi on saatu Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Risto E.J. Penttilä.

Kokkola Material Weekillä huomioidaan myös lapsiperheet. Lauantaina 28.10. Perhepäivänä järjestetään mm. energialähteisiin liittyvä työpaja. Ohjatussa työpajassa lapset, pienimmät yhdessä vanhempien tai isovanhempien kanssa, pääsevät kokeilemaan pienoismalleilla, miten auto saadaan kulkemaan vedellä!

Tänä vuonna tapahtuma ajoittuu loka-marraskuun vaihteeseen 28.10.-3.11. Tilaisuuksien järjestämisestä vastaavat: Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, Centria-ammattikorkeakoulu, Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Luonnonvarakeskus, Geologian tutkimuskeskus, Kokkolanseudun Kehitys Oy, Kokkolan kaupunki, Keski-Pohjanmaan liitto, Kokkolan suurteollisuusalueyhdistys, Keski-Pohjanmaan LUMA-keskus ja Oulun yliopisto.

Lue tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.materialweek.fi

Lisätietoja:
Biolaakso-koordinaattori Tiina Ylä-Kero
tiina.yla-kero@chydenius.fi
040 669 5151
www.materialweek.fi
www.chydenius.fi/nordbatt2017

[ Avaa linkki ] « Takaisin