Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje


YRITYSTALO
Uusi yrityshakemisto on nyt julkaistu Kokkolan ja Perhon seudun uusi yritys- ja palveluhakemisto on nyt julkaistu KOSEKin verkkosivuilla www.kosek.fi. Kuten aiemminkin, hakemiston tiedot perustuvat KOSEKin ylläpitämään yritysrekisteriin. Hakemistosta löytyy yritysten perustietojen lisäksi myös yritysten tarjoamat tuotteet ja palvelut.

Hakemistoon pääset myös suoraan osoitteesta https://kosek.yrityshakemistot.fi Hakemiston tiedot perustuvat pääosin viranomaisrekistereihin kuten kauppa- ja yhdistysrekistereihin. Tietoja päivitetään myös KOSEKin oman toiminnan ohessa, mutta tärkein tietolähde ovat yritykset itse. Yrityshakemisto on sekä yritykselle että käyttäjälle aina maksutonta.

Jotta hakemiston tiedot pysyisivät mahdollisimman hyvin ajan tasalla, pyydämme yrittäjiä myös itse tarkistamaan yrityksensä tiedot. Lähetämme lähiviikkojen kuluessa sähköisen esitäytetyn lomakkeen, jonka avulla voi helposti tarkistaa ja päivittää tiedot.

Perinteisen yritysrekisterin lisäksi uutena ominaisuutena sivustolta löytyy nyt myös palveluhakemisto. Aluksi palveluhakemisto on vielä vailla tietoja, mutta sitä mukaa kun yritykset päivittävät tietojaan, he voivat merkitä yrityksensä oikeaan kategoriaan palveluhakemistossa. Yrityksen toimiala TOL-luokituksessa on usein eri kuin mitä yritys oikeasti tekee. Tällaisissa tilanteissa palveluhakemisto helpottaa eri palveluiden löytämistä. Yritysrekisteristä voi siis hakea yrityksiä nimen, toimialan, tuotteen tai palvelun perusteella.

Yritysrekisteristä löytyy nyt myös paljon mielenkiintoista tilastoyhteenvetoja rekisterissä olevista yrityksistä esimerkiksi sijaintipaikan, perustamisvuoden ja kokoluokkien perusteella.

Lisätietoja:
Johanna Haikola
viestintäkoordinaattori
johanna.haikola@kosek.fi[ Avaa linkki ] « Takaisin